Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Підтримка працівників: об’єднуємо зусилля для здорового робочого середовища

alt

В рамках Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Державною службою України з питань праці та Профспілкою працівників соціальної сфери України 17 квітня п.р. проведена робоча зустріч голови Миколаївської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Ольгою Василюк і фахівцями сектору з питань впровадження та реалізації програм психосоціальної підтримки управління інспекційної діяльності в Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Держпраці Наталею Некрасовою та Ларисою Гуменною, яка була приурочена до Всесвітнього дня охорони праці.

На зустрічі обговорювалися питання впровадження програм психосоціальної підтримки на робочих місцях. Ця ініціатива має на меті запобігання психосоціальним та іншим професійним ризикам, або мінімізацію їх впливу. Зокрема, обговорювалася необхідність інформування роботодавців про переваги впровадження цих програм.

alt

Психосоціальна підтримка на робочому місці — це не лише підтримка важливого аспекту здоров’я працівників, але й ключ до покращення робочого середовища та підвищення продуктивності. Забезпечуючи сприятливі умови для психічного та емоційного благополуччя працівників, ми створюємо основу для їхнього успіху та розвитку.

На виконання досягнутих домовленостей 24 квітня проведена зустріч у трудовому колективі Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства, якому були запропоновані шляхи співпраці у зазначеному напрямі.

Ця робота продовжуватиметься й надалі, тому що в умовах воєнного стану проблеми психоемоційного здоров’я працівників постають особливо гостро і потребують вирішення за допомогою відповідних фахівців.

Обласна організація профспілки працівників соціальної сфери України

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання