Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

Розширене засідання колегії при начальнику Головного управління ПФУ в Миколаївській області

alt

23 квітня п.р. відбулося засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області. В роботі колегії взяла участь член колегії, голова Миколаївської облпрофради Любов Онищенко.

Про підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області за І квартал 2024 року доповіла начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олена Сичугова.

В своєму виступі Олена Сичугова зазначила, що робота Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області упродовж І кварталу 2024 року була спрямована на забезпечення в умовах воєнного стану прийому та обслуговування громадян, стабільного фінансування та своєчасної виплати пенсій, субсидій та пільг, страхових виплат, виконання планових показників дохідної частини бюджету, погашення заборгованості з платежів, впровадження електронних дистанційних сервісів для пенсіонерів, застрахованих осіб і роботодавців.

У регіоні станом на 1 квітня п.р. на обліку перебуває 287,2 тис. одержувачів пенсій, в тому числі 20,6 тис. одержувачів пенсій силових структур. Середній розмір пенсійної виплати складає 5413,49 грн.

Станом на 1 квітня 2024 року в Миколаївській області функціонують 43 віддалені робочі місця в територіальних громадах Миколаївщини, на яких у звітному періоді на віддалених робочих місцях надано 1320 послуг.

Упродовж І кварталу 2024 року забезпечено проведення Головним управлінням 273 заходи з інформаційно-роз’яснювальної роботи (зустрічі з громадянами, прямі телефонні лінії, медіазаходи тощо); розміщено 1160 публікацій з питань діяльності Головного управління (у регіональних/місцевих електронних та друкованих медіа, на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг головних управлінь та їх сторінках у соцмережах).

Поширено в медіа та на власних вебресурсах 370 інформаційних повідомлень про послуги, які надаються органами Пенсійного фонду України в електронній формі, про можливості та переваги використання вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Доповідач також зупинилася на інших важливих питаннях.

По другому питанню порядку денного «Про додержанням вимог антикорупційного законодавства в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області» доповів завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Віктор Лунгул.

alt

У своєму виступі Віктор Лунгул повідомив, що протягом І кварталу 2024 року в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області здійснювалися заходи щодо запобігання корупції та контроль за їх виконанням в межах повноважень передбаченими законами України «Про запобігання корупції» та «Про державну службу». Як свідчить аналіз, проведені заходи дозволили мінімізувати виникнення корупційних правопорушень в діяльності Головного управління.

З питань, що розглядалися були прийняті відповідні накази.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання