Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Екологічний челендж: почати з себе, щоб врятувати планету

alt

У світі набуває популярності новий флешмоб під назвою #trashtagchallenge. Він полягає в тому, щоб знайти місце, закидане сміттям, прибрати його і сфотографувати "до" та "після". Новий екологічний челендж дійшов і до м. Миколаєва. За ініціативи голови Молодіжної ради облпрофради – Надії Матвєєвої 18 травня 2019 року такий захід було проведено на прибережній зоні біля Інгульського мосту.

Активну участь взяли члени Молодіжної ради облпрофради: представники облпрофради; обласної профспілки працівників соціальної сфери; обкому профспілки працівників культури; обласної організації профспілки працівників суднобудування, а також молодь від обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я та ППО ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

alt

Після прибирання території на прибережній зоні було висаджено молоденький дубочок, а другий біля Будинку спілок. Сподіваємося, що вони будуть зростати та даруватимуть красу і прохолоду мешканцям нашого міста!

alt

В квітні 2019 року учні Миколаївського професійного ліцею під керівництвом майстра виробничого навчання - Надії Борохової (член Молодіжної ради облпрофради) також вирішили власним прикладом показати наскільки важливий такий флешмоб. Як результат – берег річки став набагато чистішим, а головне - без сміття!

alt

Майбутнє екології значно залежить від кожного з нас, і чим швидше людина почне робити «маленькі кроки» у допомозі природі, тим більше шансів буде створити для людства гідне довкілля, в якому можна буде розвиватися та насолоджуватися життям.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання