Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Відбулося засідання Президії Миколаївської облпрофради

 IMG_1379_3_10_2018.jpg

2 жовтня п.р. відбулося чергове засідання Президії обласної ради профспілок. Засідання Президії відкрив голова облпрофради Юрій Толмачов.

По першому питанню порядку денного «Про дотримання гарантій в сфері оплати праці та посилення впливу профспілок на забезпечення своєчасної виплати заробітної плати» виступила завідувач відділу з соціально-економічних питань облпрофради Анна Лисохмара.

 В обговоренні питання взяли участь та виступили: голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Євгенія Заяць, голова обласної організації профспілки працівників державних установ Таміла Бугаєнко, голова обласної організації профспілки працівників ЖКГ Світлана Начинова та інші.

IMG_1386_3_10_2018.jpg

По другому питанню порядку денного з інформацією «Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року» виступила завідувач відділу з організаційних питань облпрофради Наталія Євстаф’єва. За підсумками обласного етапу Всеукраїнського огляду роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей вирішено клопотати перед ФПУ щодо нагородження кращих профспілкових організацій та голів Почесними грамотами та Подяками ФПУ.

Після обговорення всіх питань порядку денного Президія прийняла відповідні рішення.

Наприкінці засідання Президії голова облпрофради Юрій Толмачов проінформував присутніх про постанову Президії ФПУ щодо солідарних протестних дій ФПУ та її членських організацій у зв’язку з наступом на права людини праці. Члени Президії облпрофради обговорили питання підготовки членських профорганізацій до участі у Всеукраїнській акції протесту профспілок 17 жовтня 2018 року в м.Києві.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання