Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Чергове засідання Миколаївського обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення

DSCN1537.png

16 вересня п.р. під головуванням генерального директора обласної організації роботодавців “Промисловці та підприємці Миколаївщини” Олександра Шпиля відбулося чергове засідання Миколаївського обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення (далі - комітет). У заході взяли участь члени комітету зі сторони профспілок, роботодавців та органів виконавчої влади.

У рамках порядку денного членами комітету було розглянуто та обговорено три  питання.

По-першому питаннюПро проведення заходів щодо організації та виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру згідно зі ст. 31 Закону України “Про зайнятість населення” і Порядком організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 175” доповідала начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Миколаївського обласного центру зайнятості Вікторія Губіна. Доповідач проінформували про основні послуги служби зайнятості; про стан залучення безробітних осіб до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру протягом січня-серпня 2016 року. Особливу увагу та обговорення було приділено питанню залучення та використання коштів на організацію громадських робіт міськими, районними та сільськими радами.

DSCN1543.png

По-другому питанню “Про роботу районного координаційного комітету сприяння зайнятості у Вітовському районі  (відповідно до Закону України “Про зайнятість населення)” доповідала заступник голови райдержадміністрації Вітовського району Тетяна Коновалова, яка проінформувала про хід виконання заходів Програми зайнятості за 2015 рік та про стан видатків обсягів коштів для фінансування організації та проведення громадських робіт в районі. Також були обговорені питання співпраці з роботодавцями та створення нових робочих місць.

В обговоренні вищезазначених питань активну участь взяли генеральний директор обласної організації роботодавців «Промисловці та підприємці Миколаївщини» Олександр Шпиль, голова Миколаївської облпрофради —  Юрій Толмачов, голова обласної організації профспілки працівників АПК — Антон Яковлєв та інші члени комітету.

За підсумком обговорення питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

DSCN1546.png

У рамках порядку денного членами комітету було розглянуто питання та прийнято рішення про продовження з 11.11.2016 до 10.05.2017 надання компенсації витрат роботодавцю ПГО “ЦЕНТР ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ІНВАЛІДІВ АТО “ЛІТОПИС” на оплату праці за працевлаштування зареєстрованої безробітної Саміленко А.П. з числа внутрішньо переміщених осіб. З доповіддю по цьому питання виступала директор Заводського районного центру зайнятості м. Миколаєва Наталія Рябова.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання