Миколаївська обласна рада
професійних спілок

На Миколаївщині проведено урочисті збори до Дня будівельника

16_08_2016_1.jpg

11 серпня 2016 року відбулися урочисті збори до Дня будівельника. В зборах взяли участь в.о. голови Миколаївської обласної державної адміністрації В.Бонь, заступник міського голови, начальник Миколаївського ЖКГ В.Гайдаржи, заступник голови професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України  К.Клименко, заступник голови облпрофради, арбітр НСПП Л.Онищенко.

16_08_2016_2.jpg

Л.Онищенко привітала всіх присутніх зі святом та повідомила, що пріоритетним напрямом роботи профспілки є удосконалення соціально-економічного і правового захисту її членів, здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки в органах державної влади, місцевого самоврядування, судових органах, забезпечення здійснення права кожного члена профспілки на працю, гідну оплату праці, підвищення життєвого рівня, забезпечення інших прав та інтересів.

Т. Бєлєнкіна, голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників будівництва і промисловості будматеріалів вручила кращим будівельникам  області та міста за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та відповідальне ставлення  до обраної справи Почесні грамоти.

Начальник Відділення О. Євченко висловила привітання та щиру вдячність за плідну співпрацю та взаємодію у забезпеченні стабільності у трудових колективах Миколаївщини. Побажала впевненості у майбутньому, досягнення нових висот, невичерпної енергії, щастя та міцного здоров'я.

16_08_2016_3.jpg

Визначаючи подальші напрями співпраці між Відділенням та Профспілкою, сторони відзначили особливу актуальність продовження спільної правороз’яснювальної роботи серед працівників галузі, проведення консультування сторін соціально-трудових відносин з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) у разі ускладнення ситуації. 

Н.Жуковська, головний спеціаліст 

 відділення НСПП в Миколаївській області 

 

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання