Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Регіональний семінар-навчання у Березанському районі

alt

20 травня 2016 року на базі Коблевського дошкільного навчального закладу «Сонечко» Березанського району було проведено обласний регіональний семінар-навчання освітянського профактиву на тему: «Впровадження сучасних комунікативних форм і методів роботи в оперативному інформуванні спілчан».

В роботі семінару взяли участь голови первинних профспілкових організацій навчальних закладів Березанського району, голови районних та міських організацій Профспілки працівників освіти і науки м.Миколаєва, м.Очакова, Очаківського, Веселинівського, Жовтневого районів, працівники обласного комітету профспілки.

Відкрила семінар та ознайомила учасників з аспектами інформаційної роботи в районі Г.Л.Шинкарьова, голова Березанської районної організації профспілки.

alt

Голови первинних профспілкових організацій Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, голова Н.В.Чапчай, Березанського ДНЗ «Сонечко», голова О.М. Тітова, Коблевського ДНЗ «Сонечко», голова О.В. Вербик продемонстрували власні відео та слайдпрезентації роботи профкомів з питань оперативного інформування членів профспілки, використання можливостей Інтернету для посилення інформаційної взаємодії між членами профспілки та виборними профспілковими органами, поінформованості членів трудових колективів щодо діяльностіорганізаційних ланок профспілки, формування навиків та вмінь в користуванні електронною поштою, Skype-зв'язком, підвищення рівня знань з питань організаційної та інформаційної роботи.

alt

Для учасників семінару було проведено тренінги з організаційного, інформаційного та психологічного напрямків.

Відбувся обмін досвідом роботи.

За матеріалами сайту http://www.profosvitamk.org/

Миколаївської обласної організації профспілки працівників освіти і науки

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання