Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

Обговорюємо проект Стратегії модернізації та розвитку державної служби зайнятості разом!

CIMG6333_1.jpg

     В рамках проведення широкомасштабного інформаційного тижня по обговоренню проекту Стратегії модернізації та розвитку державної служби зайнятості 26 лютого 2016 року в приміщенні Центрального районного центру зайнятості м. Миколаєва відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Обговорюємо  проект Стратегії модернізації та розвитку державної служби зайнятості разом!».

       В засіданні «Круглого столу» взяли участь: представники Адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради, Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів,  Департаменту праці та соціального захисту населення виконкому Миколаївської міської ради, Миколаївської обласної ради профспілок, Управління освіти Миколаївської міської ради, Миколаївського обласного військового комісаріату та запрошені роботодавці Центрального району.

    Розпочала роботу «Круглого столу» виконувач обов’язків директора Центрального районного центру зайнятості м. Миколаєва Мойса Світлана Олександрівна, яка привітала усіх присутніх та ознайомила учасників з метою та програмою  заходу.

    В ході проведення  «Круглого столу»  Мойса С.О. розповіла присутнім  про   потребу в модернізації технології обслуговування населення, розвитку комунікацій між учасниками ринку праці, проінформувала присутніх про основні напрями та механізм реалізації Стратегії та про очікуванні результати її впровадження.

      В ході заходу учасники «Круглого столу» брали активну участь в обговоренні нових підходів в роботі та використанні новітніх інформаційних технологій, висловлювали свою підтримку щодо необхідності реформування служби зайнятості та встановлення нового формату взаємовідносин між соціальними партнерами та службою зайнятості.

    Засідання «Круглого столу» продемонструвало об’єднану позицію  соціальних партнерів на впевненому шляху до модернізації ринку праці в Україні.

 Центральний РЦЗ м.Миколаєва 

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання