Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

Урочисті збори з нагоди 95-річчя ДП «Миколаївстандартметрологія»

alt

1 грудня 2015 року державне підприємство «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» відзначило своє 95-річчя. Урочисті збори з нагоди визначної події відбулись у Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі.

95 років минуло з тих далеких подій, коли в Миколаєві утворилася Постійна палата мір і ваг. І сьогодні, державне підприємство «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» - це сучасне підприємство, яке завжди йде в ногу з часом, підприємство яке, незважаючи на солідний вік, залишається цікавим і затребуваним, освоює нові види робіт, відкриває нові можливості для розширення сфери діяльності вітчизняних підприємств, використовуючи для цього сучасні технології.

За минулі роки підприємство накопичило великий досвід, укріпило свій могутній потенціал, змогло зберегти потужний професійний кадровий ресурс, добрі трудові традиції і сьогодні демонструє приклад ефективної та результативної роботи.

Привітали колектив підприємства з нагоди 95-річчя від дня утворення народні депутати України, представники Миколаївської ОДА, Миколаївської обласної ради, Профспілки машинобудівників та приладобудівників України, Адміністрації заводського району Миколаївської міської ради, Миколаївської обласної ради профспілок, Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області, підприємства – партнери ДП «Миколаївстандартметрологія».

Прийшли на урочисті збори колишні керівники ДП «Миколаївстандартметрологія»: Халявкін Володимир Васильович і Боженко Олег Віталійович, а також колишні працівники та пенсіонери.

За дорученням голови Верховної ради України з нагоди 95-річчя трудовий колектив державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» було нагороджено Почесною Грамотою Верховної Ради України.

Директора підприємства Романенко Ірину Михайлівну було нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

alt

З нагоди свята подяками Мінекономрозвитку України, почесними грамотами Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївської обласної ради, Миколаївської міської ради, Адміністрації заводського району Миколаївської міської ради, Миколаївської обласної ради профспілок, грамотами та подяками ДП «Миколаївстандартметрологія» було нагороджено 42 працівника підприємства.

alt

 

alt

За рішенням адміністрації та профспілкового комітету та з нагоди 95-річчя Державного підприємства «Миколаївстандартметрологія» всім пенсіонерам було надано грошову винагороду.

Не залишилася поза увагою профспілкової організації та керівництва підприємства і молодь. З нагоди 95-річчя молоді працівники, у яких в цьому році народилися діти: Бондар Є.Ю., Коваленко М.А., Лебедєва М.В., Потапова Т.С. також отримали цінні подарунки блендери фірми «Філліпс».

В цьому ювілейному році занесені на дошку пошани державного підприємства «Миколаївстандартметрологія» фахівці підприємства:

-         Менеджер з питань регіонального розвитку і загальних питань Данилюк Денис Сергійович;

-         Заступник керівника органу з оцінки відповідності Тишкевич Вікторія Вікторівна

-         Заступник головного бухгалтера Берестнєва Наталя Сергіївна;

-         Начальник науково - технічного відділу метрологічного забезпечення механічних вимірювань, вимірювань рівня та об’єму речовин Брага Антоніна Анатолієва;

-         Начальник відділу атестації лабораторій Карпова Зоя Іванівна;

-         Начальник юридичного відділу Корованенко Світлана Анатолієвна;

-         Начальник відділу систем управління Кравчук Світлана Федорівна;

-         Начальник відділу представницької, науково-методичної роботи та туристичної діяльності Пустовіт Галина Станіславівна;

-         Начальник науково – технічного відділу метрологічного забезпечення геометричних вимірювань Човганська Галина Іванівна;

-         Начальник сектору вимірювання тиску, витрати та температури науково – технічного відділу метрологічного забезпечення теплотехнічних вимірювань Герасін Сергій Васильович;

-         Начальник сектору економічного забезпечення діяльності підприємства Убеліте Ольга Василівна;

-         Провідний інженер з метрології Аверкіна Галина Борисівна;

-         Провідний інженер з метрології Барган Олег Гнатович;

-         Інженер з метрології ІІ категорії Колбасовська Алла Анатоліївна;

-         Інженер з метрології ІІ категорії Шпакович Людмила Євгенівна;

-         Водій автотранспортних засобів І класу Денисюк Анатолій Михайлович;

-         Водій автотранспортних засобів Дехтяренко Геннадій Олексійович;

-         Прибиральник службових приміщень Євдокимова Тетяна Михайлівна.

За сумлінне виконання військових обов’язків перед Батьківщиною та відданість українському народові, справжню чоловічу мужність, стійкість та силу духу та з нагоди 95-річчя державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Грамотою директора державного підприємства «Миколаївстандартметрологія» нагороджено інженера з метрологіїАнуфрієва Олександра Олександровича.

1 грудня 2015 року виповнилося 65 років колишньому працівнику, ветерану підприємства Толпінцевій Людмилі Борисівні, яка за сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 95-річчя державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» також отримала грамоту та грошову винагороду державного підприємства «Миколаївстандартметрологія».

Також під час урочистих заходів дипломи Мінекономрозвитку України, грамоти ДП «Миколаївстандартметрологія» та нагороди отримали 9 учасників загальнодержавного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі» у 2015 році: Дудар Кирило, Шиленко Олена, Анкудінов Артем, Красова Ганна, Кіфорук Ліля, Шарафутдінова Катерина, Коцолапська Крістіна, Ярошенко Анна, Шарата Данило, а також за оригінальну техніку виконання, майстерність та влучне розкриття теми Котенко Єкатєріна, учасниця регіонального етапу виставки-конкурсу.

За плідну співпрацю та з нагоди 95-річчя від дня утворення ДП «Миколаївстандартметрологія» 65 підприємств-партнерів під час урочистої церемонії нагородження отримали грамоти та подяки від ДП «Миколаївстандартметрологія».

Приємним подарунком для ювілярів та гостей став чудовий концерт у виконанні артистів Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, Миколаївської обласної філармонії, Миколаївського національного аграрного університету, Миколаївської спеціалізованої школи «Академія дитячої творчості.

ДП «Миколаївстандартметрологія»

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання