Миколаївська обласна рада
професійних спілок

«Круглий стіл» в облпрофорганізації торгівлі

      alt

      В рамках Меморандуму про співпрацю між обласною радою профспілок та Державною інспекцією з питань захисту прав споживачів в Миколаївській області в обласній профспілці торгівлі відбувся «круглий стіл» за участю заступника начальника державної інспекції Ірини Циган.

       Члени президії та профактив із зацікавленістю прослухали інформацію про питання реорганізації та створення в області територіального органу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, про його завдання та функції щодо проведення ринкового нагляду та державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів і рекламу в цій сфері. На прохання присутніх, Ірина Циган окремо зупинилась на роз’ясненні дій працівників торгівлі під час проведення контролюючими органами перевірок на підприємствах та про фінансові санкції за порушення вимог торгівельного законодавства.

      Профспілковий актив мав можливість задати запитання стосовно отримання якісних послуг з гарантійного ремонту складної побутової техніки, придбання товарів через мережу Інтернет і повернення їх у разі виявлення невідповідності встановленим стандартам якості, а також отримати кваліфіковану відповідь на всі питання.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання