Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Заходи, які провела Миколаївська облорганізація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення в жовтні 2015 року

        alt

        16 жовтня Миколаївська обласна організація профспілки згідно Плану основних заходів на поточний рік провела семінар-навчання для профспілкового активу та спеціалістів галузі з питань, які виникають на підприємствах під час використання в роботі Закону України від 28.12.2014 р. за № 77-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці».

         В роботі семінару прийняли участь спеціалісти виконавчої дирекції Миколаївського обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності та головного управління державної фіскальної служби в Миколаївської області.

         Раковська Т.Л., начальник відділу експертизи тимчасової непрацездатності та якості медичних послуг і Данько В.В., начальник сектору надання матеріального забезпечення, детально висвітлили питання порядку заповнення, умови видачі та продовження листків непрацездатності, отримання права на призначення допомоги за рахунок коштів фонду у відповідність до законодавства, яке діє з 1 січня 2015 року та порядок розрахунку виплати з 4 липня 2015 р.

alt

         Головний державний ревізор-інспектор головного управління державної фіскальної служби у Миколаївській області Полонська Т.В. доповіла про питання збору та обліку єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

         Слухачі семінару мали можливість задати запитання   та отримати на них кваліфіковані відповіді.       

     30 жовтня облорганізація профспілки з метою підвищення якості роботи профспілкових комітетів, мотивації профспілкового членства, розповсюджування позитивного досвіду роботи профкомів провела щорічний огляд-конкурс на кращий профспілковий куток.

alt

         Конкурсна комісія у складі: голова комісії – С.О. Начинова, голова облорганізації профспілки; члени комісії: Є.В. Жура, голова профкому КП «Миколаївелектротранс»; Т.І. Кривошея, голова профкому ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»; С.О.Мельниченко, голова профкому КП «Миколаївводоканал»; Н.В. Рачук, голова профкому ПРаТ «Ремпобуттехніка»; І.І. Кошова, заввідділом облорганізації профспілки - оцінювали профспілкові кутки за наступними критеріями: форма, доступність інформації, її актуальність, відомості з соціально-правового захисту трудящих та творчий підхід в висвітленні матеріалів.

alt

         За підсумками призові місця отримали:

І місце

– профспілкова організація ТОВ «Николаевдомсервис» (голова профкомітету – Л.В. Артьоменко);

ІІ місце

- КП ГДМБ (голова профкому – В.С. Біч);

ІІІ місце

- КП «Миколаївліфт» (голова профкому – Л.О. Шелудченко);

- КП «Центр захисту тварин» (голова профкому – А.В. Плужник).

          Згідно положення про проведення огляду-конкурсу переможцям будуть вручені дипломи та грошові винагороди.

         31 жовтня облорганізація профспілки провела спортивно-масові змагання «Тато, мама, я – спортивна сім'я» серед сімей працівників підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Основною метою проведення змагань є залучення до занять спортом всієї родини, що сприяє зміцненню сім'ї, на прикладі батьків діти вчаться вести здоровий образ життя. Заняття спортом розвивають у дітей спортивні та інтелектуальні здібності, а сумісні заняття також виховують у них почуття колективізму та гордості за своїх батьків.

alt

         Змагання відбулись в фізкультурно-спортивному комплексі «Намив».

         Перед початком змагань учасників та уболівальників привітав дитячий танцювальний колектив «Джерельце».

      Головою облорганізації профспілки С.О. Начиновою переможцям змагань були вручені кубки, грамоти, грошові винагороди, а діти отримали сувеніри та солодкі подарунки.

 

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання