Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Парламентські слухання на тему «Розвиток підприємництва в Україні та підтримка малого і середнього бізнесу».

20150930 144907

    30 вересня п.р. представники Миколаївської обласної організації профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг  у складі обласної делегації прийняли участь у парламентських слуханнях на тему «Розвиток підприємництва в Україні та підтримка малого і середнього бізнесу».

    Серед посадовців, які взяли участь у слуханнях були: Міністр економічного розвитку та торгівлі України Айварас Абромавичус, Міністр юстиції України Павло Петренко, Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна та Бізнес-омбудсмен України Альгірдас Шемета.

    Підприємцями, лідерами підприємницьких об'єднань та профспілками загострено увагу присутніх посадовців та народних депутатів на необхідності якнайскорішого вирішення основних проблемних питань малого та середнього бізнесу, серед яких: збереження спрощеної системи оподаткування; відміна обов'язку застосування РРО платниками єдиного податку; питання монополістів у сфері електроенергетики та тарифів;  дерегуляції бізнесу; продовження мораторію на перевірки малого та середнього бізнесу; скасування електронного адміністрування ПДВ; відповідальності за невиконання державними органами рішень судів та багато інших питань.

    Учасниками слухань було внесено ряд пропозицій та зауважень у підготований Комітетом Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва проект Рекомендацій парламентських слухань, який буде розглянутий на засіданні Верховної Ради України.

20150930 135200

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання