Миколаївська обласна рада
професійних спілок

День облпрофради в Первомайському районі

008 2

20 травня п.р. проведено День облпрофради в Первомайському районі, на якому спеціалістами облпрофради були висвітлені актуальні питання та нововведення діючого законодавства.

Просвітницький захід було розпочато Сергієм Бондаренком - першим заступником голови Первомайської райдержадміністрації з питань агропромислового комплексу, фінансів і промисловості та Олександрою Ярославською - головою профспілки Первомайської районної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу.

Участь в проведенні навчального семінару з профспілковим активом району взяли: Любов Онищенко - заступник голови облпрофради, Станіслав Шабардін - головний спеціаліст – технічний інспектор праці облпрофради, Надія Матвєєва - головний спеціаліст з правової роботи облпрофради, Любов Гакаленко -завідувач фінансовим відділом — головний бухгалтер облпрофради, Антон Яковлєв - голова обласної організації профспілок працівників агропромислового комплексу.

008 1

 016 1

 

 016 2

На семінарі було висвітлено наступні питання: “Посилення впливу профспілок на реалізацію соціальної політики держави”; “Безпека праці - в центрі уваги профспілок”; “Практичні аспекти укладання та розірвання трудового договору”; “Профспілкові організації в умовах податкових змін”.

Проблемні питання галузі агропромислового комплексу та внутрішні профспілкові проблеми, способи їх вирішення та заходи впливу профспілок на негативні чинники були відзначені Антоном Яковлєвим.

           На засіданні відбулося активне обговорення проблемних питань з вищезазначених тем, висвітлених учасниками заходу.

        У цілому, всі присутні на просвітницькоу заході (понад 70 профспілкових активістів з різних галузей), під час та після його закінчення, змогли отримати кваліфіковану консультаційну та практичну допомогу у вирішені проблемних питань, пов`язаних з повсякденною профспілковою роботою.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання