Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Розширене засідання профкому на ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара».

      19 травня відбулося розширене засідання профкому ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара». В засіданні прийняли участь генеральний директор підприємства Берко В.М. , заступник голови обласної Ради профспілок – Онищенко Л.М., голова обкому профспілки працівників суднобудування України – Смєлов В.О., заступник начальника НСПП – Загребайленко С.В. та голови цехових комітетів підприємства.

     Генеральний директор Володимир Берко проінформував присутніх про ситуацію на підприємстві та перспективах погашення заборгованості по заробітній платі. Заступник голови облпрофради Любов Онищенко проінформувала про вступ спільного представницького органу (СПО) у колективний трудовий спір на національному рівні з Кабінетом Міністрів України та роботодавцями України та вимоги викладені в спорах.

Заступником начальника НСПП Світланою Загребайленко викладений механізм та законодавча база вирішення колективних трудових спорів.

Голова обкому профспілки Володимир Смєлов ознайомив присутніх з ситуацією на підприємствах галузі, новими законодавчими актами, в тому числі з вирішення соціально-економічних питань в зв’язку з тотальним підвищенням цін на товари та послуги.

   Голова профкому ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара» Микола Головченко, за ініціативою членів профкому, поставив на голосування питання про вступ в колективний трудовий спір з підприємством з вимогою погашення заборгованості по заробітній платі. В результаті голосування одноголосно прийнято рішення про вступ в колективний трудовий спір.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання