Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Навчальний семінар-нарада

9 2

15 травня п.р. відбувся навчальний семінар-нарада зі структурними підрозділами та підвідомчими організаціями Миколаївської обласної ради профспілок з питань якості оформлення документів і формування справ у діловодстві, стану упорядкування, обліку та зберігання документів.

Вела засідання Надія Матвєєва - головний спеціаліст з правової роботи облпрофради. На семінар-нараду були запрошені Зоряна Іванова — головний спеціаліст відділу формування Національного архівного фонду та діловодства державного архіву Миколаївської області та Ольга Савінова — завідувач сектору фізичної збереженості документів державного архіву Миколаївської області, які висвітлили тему “Підготовка документів до здачі в архів: складання описів справ постійного, тимчасового зберігання, справ з особового складу”.

В семінарі-нараді взяли участь відповідальні за ведення архіву обласних організацій профспілок працівнииків АПК, державних установ, ЖКГ, культури, освіти і науки, охорони здоров`я, суднобудування, споживчої кооперації, соціальної сфери, торгівлі, громадського харчування та послуг, зв'язку дирекції УДППЗ "Укрпошта" та Миколаївської філії ВАТ "Укртелеком" та спеціалісти структурних підрозділів облпрофради.

9 1

9 3

На засіданні відбулося активне обговорення питань зберігання документів, порядку їх оформлення і формування архівних справ, а також питання знищення документів. Питання порядку знищення бухгалтерських документів було висвітлено Любов`ю Гакаленко -  завідувачем фінансового відділу — головним бухгалтером облпрофради.

       У цілому, всі учасники навчального семінару змогли отримати кваліфіковану консультацію з наглядними прикладами з питань оформлення документів і формування справ, обліку та зберігання документів.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання