Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Круглий стіл з нагоди Дня соціальної справдливості

006

25 лютого п.р., в рамках Угоди про взаємодію Територіальної державної інспекції з питань праці у Миколаївській області з Миколаївською обласною радою профспілок у здійсненні державного і громадського контролю за додержанням законодавства про працю та з нагоди Дня соціальної справедливості, відбувся Круглий стіл на тему: “Проблемні аспекти в питаннях оплати праці працівників бюджетної сфери”.

У Круглому столі взяли участь: заступник голови Миколаївської обласної ради профспілок Любов Онищенко,заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів у Миколаївській області — державний інспектор праці ТДІзПП у Миколаївській області Єгор Кордік, начальник відділення НСПП в Миколаївській області Оксана Євченко,начальник відділу моніторингу оплати та нормування праці департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Валентина Беспалько, заступник директора — начальник управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Олена Ніколаєва,голова обласної організації профспілки працівників культури Любов Назарова, голова обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Ольга Василюк, завідуюча правовим відділом обкому профспілки працівників охорони здоров’я Лідія Калінчева, трудові арбітри та ін.

002

Відкрила захід заступник голови облпрофради Любов Онищенко, яка проінформувала про основні проблемні питання оплати праці, порушення яких призводить до соціальної несправедливості в суспільстві.

Учасники засідання обговорили питання належного оформлення в заклададах бюджетної сфери положень про преміювання та колективних договорів, оформлення відпусток без збереження заробітної плати та інші питання. Всі присутні взяли активну участь в обговоренні проблемних питань в оплаті праці та співпраці при їх вирішенні.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання