Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Щодо видачі довідки для одержання путівки на санаторно-курортне лікування

            Вже не так далеко літо. Відлік можна починати хоч сьогодні. Тому питання, пов'язані з видачею довідок для одержання путівок на санаторно-курортне лікування, цікавлять переважно всі членські профспілкові організації.

         Відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням» виконавчою дирекцією ФСС з ТВП здійснюється забезпечення застрахованих осіб і членів їх сімей послугами із санаторно-курортного лікування.

         Надання застрахованим особам послуг, пов'язаних із санаторно-курортним лікуванням здійснюється за наявності медичних показань. Потреба в санаторно-курортному лікуванні визначається лікарем за станом здоров'я хворого і оформляється медичними документами відповідно до встановленого у сфері охорони здоров'я зразка.

         Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 14.02.2012 р. № 110 затверджені: форма первинної облікової документації № 070/о «Довідка для одержання путівки на санаторно-курортне лікування» (далі форма № 070/о) та Інструкція щодо її заповнення.

         Форма № 070/о надається всіма закладами охорони здоров'я на підставі рішення санаторно-курортної відбіркової комісії або лікарсько-консультаційної комісії особам, яким показано санаторно-курортне лікування або оздоровлення в санаторії-профілакторії.

         Комісія (уповноважений) із соціального страхування приймає рішення про виділення путівки застрахованій особі відповідно до профілю санаторно-курортного лікування, вказаному у пункті 7.1 форми № 070/о.

Додаток:

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання