Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

Обговорення актуальних питань сьогодення

alt

5 червня ц.р. в Будинку спілок Миколаївської облпрофради відбулась робоча зустріч голови Миколаївської облпрофради Любові Онищенко та голови Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Анатолієм Добровольським.

Любов Онищенко проінформувала свого колегу про заходи, які проводяться Миколаївською облпрофрадою, про тісну співпрацю відділенням НСПП в Миколаївській області на основі Угоди про співпрацю. Розповіла, що в цьому році був укладений Меморандум про співпрацю між Південним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Миколаївською обласною радою професійних спілок та заплановані заходи в рамках цього Меморандуму. Голова облпрофради зупинилась на своїй роботі, як члена обласної та міської (м.Миколаїв) тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, члена колегії Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Анатолій Добровольский в свою чергу розповів про складну ситуацію на Херсонщині, пов’язану з воєнною агресією росії. Зокрема, будівля Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок зазнала значних пошкоджень в результаті ворожих обстрілів. Але, не зважаючи на окупацію Херсонської області, на щоденні обстріли та тяжкі умови, обласна міжгалузева рада профспілок продовжує працювати, обласні профорганізації не полишають своїх спілчан.

Також Анатолій Добровольський поділився досвідом роботи щодо функціонування та управління будинком обласної міжгалузевої ради профспілок.

Робоча зустріч була плідною із залученням керівників обласних галузевих профспілкових організацій Миколаївщини. Профактивом області прийнято рішення продовжити співпрацю.

Прес-служба облпрофради

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< червня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання