Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

Музей суднобудування і флоту відзначив 45-ти річний ювілей

alt

8 серпня п.р. у Музеї суднобудування і флоту відбулося урочисте зібрання, присвячене 45-ій річниці з дня заснування музею.

В заході взяли участь та виступили: перший заступник та виконуючий обов’язки голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, депутат Миколаївської обласної ради, голова постійної комісії з питань науки і освіти, інновації, молоді, сім’ї і спорту, культури та духовності Євген Горбуров, заступник начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Андрій Шостак, громадський діяч, член Національного союзу журналістів України Надія Макарова, в.о. директора обласного краєзнавчого музею Ельвіра Єлізарова, представник обласної ради профспілок,член президії обласного комітету профспілки працівників культури Наталія Євстаф’єва.

Після історичного екскурсу з вітальними словами до колективу музею звернулися гості. Захід відбувався у зворушливій атмосфері, виступаючі тепло згадували історію музею, його життя.

alt

Колектив Музею суднобудування і флоту отримав відзнаки за вагомий особистий внесок у збагачення культурної спадщини, високу професійну майстерність, відданість обраній справі. Нагороди вручав перший заступник та виконувач обов’язків голови обласної ради Антон Табунщик. Особливою відзнакою - Хрестом Святого Миколая - була нагороджена завідувачка музею Тетяна Мітковська.

Миколаївська обласна рада профспілок нагородила Тетяну Мітковську Почесною грамотою за активну співпрацю з профспілками.

alt

Створення музею стало результатом великої колективної праці, тому що не було жодного підприємства міста, яке б не зробило свій внесок у реалізацію цього проєкту. В експозиції музею представлена історія суднобудування від давніх часів і до наших днів. Кіммерійське місто (нині археологічний заповідник "Дикий Сад" ХІІ-Х ст. до н. е.); грецькі міста-колонії Ольвія та Борисфеніда; поселення слов'янських племен; вежі литовського князя Вітовта на шляху з півночі на південь; козацькі зимівники та паланки - усе це розмаїття зразків культурної спадщини сприяло становленню в кінці ХVІІІ - на початку ХІХ століття суднобудівної верфі та міста Миколаєва як центру суднобудування півдня України.

Музей постійно розвивається, трансформується, відкриває багато виставок і проводить значну кількість культурно-масових заходів.

Миколаївська обласна рада профспілок щиро вітає колектив Музею суднобудування і флоту

з визначною датою – 45 річчям з дня створення музею та бажає подальших творчих успіхів,

нових досягнень та невичерпної енергії!

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< липня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання