Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

На Миколаївщині пройшов інтерактивний тренінг з ведення переговорів для представників позаштатних інституцій НСПП

_тренінг1_15_04_2016.jpg

Одним з основних напрямків роботи відділення НСПП в Миколаївській області (далі – Відділення) є підвищення професійного рівня арбітрів та посередників Національної служби посередництва і примирення, у зв’язку з цим систематично проводяться заходи з представниками позаштатних інституцій НСПП. Так, 12 квітня 2016 року у приміщенні Миколаївської обласної ради профспілок відбувся інтерактивний тренінг "Ведення переговорів. Вчимося досягати успіху", в якому взяли участь арбітри, посередники НСПП, особи, зараховані до кадрового резерву та працівники Відділення.

На початку заходу начальник Відділення Оксана Євченко виступила зі вступним словом, коротко окреслила результати діяльності Відділення за останній час та окремо проінформувала про ситуацію, яка склалася на ДП "Суднобудівний завод ім. 61 комунара", де існують проблеми, пов’язані з укладанням колективного договору, і сторони соціально-трудових відносин не можуть прийняти компромісне рішення щодо існуючої ситуації. У зв’язку з цим, оголошена тема інтерактивного тренінгу є дуже актуальною, оскільки для того, щоб уникнути гострих і затяжних конфліктів, необхідно вміти ефективно вести переговори.  

Далі слово було надано завідувачу відділу правової роботи Миколаївської обласної ради профспілок Надії Матвєєвій, яка також наголосила на важливості правильного ведення переговорів, адже переговори – це складний діалог, під час якого треба правильно розуміти опонента для досягнення спільних цілей. Крім того, присутніх було ознайомлено зі стадіями та методами переговорів.

_тренінг2__15_04_2016.jpg

В ході проведеного заходу з учасниками проводились тренінги, які навчали як правильно вести себе під час переговорів, на що звертати увагу та як досягати домовленостей. Присутні зрозуміли, що під час переговорів не буває зайвих деталей, необхідно бути дуже уважними до опонента, адже це може вплинути на результат вирішення поставлених завдань.

Для кращого засвоєння отриманої інформації інтерактивний тренінг супроводжувався електронною презентацією та цікавими і корисними відеоматеріалами.

Наприкінці заходу всі учасники подякували виступаючій та організаторам за його проведення та повідомили, що всі завдання вони виконували із задоволенням, і отримана інформація є дуже корисною та буде використовуватися не тільки під час засідань примирних комісій та трудових арбітражів, а й в інших сферах життя.

Спанатій О.С.,

 головний спеціаліст сектора правового забезпечення

відділення НСПП

 в Миколаївській області

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< липня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання