Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Гуманітарна допомога від ФПУ спілчанам Миколаївщини

alt

6 вересня 2022 року делегація ФПУ на чолі з заступником голови ФПУ Євгеном Драп’ятим зустрілась з профспілковим активом Миколаївської області. У зустрічі взяв участь керівник Департаменту корпоративних прав та майна ФПУ Дмитро Довганенко. Зустріч відкрив голова обласної ради профспілок Юрій Толмачов.

alt

Заступник голови ФПУ Євген Драп’ятий проінформував присутніх про роботу, яку проводять профспілки в умовах війни, міжнародну підтримку українських профспілок, гуманітарну допомогу міжнародних профспілкових організацій та профцентрів, громадських організацій та фондів.

alt

alt

alt

Наприкінці зустрічі голови та представники членських профспілкових організацій області отримали гуманітарну допомогу для членів профспілок. А це 700 продовольчих наборів та побутові товари першої необхідності.

alt

alt

Допомогу було надано спілчанам нашої області згідно рішення Гуманітарного штабу ФПУ. Миколаївська обласна рада профспілок від імені спілчан області висловлює щиру вдячність голові ФПУ, голові Гуманітарного штабу ФПУ Григорію Осовому та заступнику голови ФПУ Євгену Драп’ятому за підтримку в цей нелегкий час та надану гуманітарну допомогу.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання