Миколаївська обласна рада
професійних спілок

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ "ДІЯЛЬНІСТЬ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ"

alt

4 квітня 2022 року о 13.00 в Укрінформі відбудеться прес-конференція на тему: "ДІЯЛЬНІСТЬ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ".

Як профспілки організують працівників на виконання професійних обов’язків на робочих місцях для забезпечення життєдіяльності країни, створюючи трудовий фронт. Про солідарну підтримку України міжнародним профспілковим рухом. Яку гуманітарну допомогу надають профспілки людям, які опинилися в скрутному становищі та відкривають можливості до їх працевлаштування.

Організатор: Укрінформ.

Спікери:

Григорій Осовий, голова Федерації профспілок України, Олександр Рябко, голова Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України, Валерій Матов, голова Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України, Тетяна Євдокимова, голова Сумської обласної ради профспілок, Микола Субота, голова правління ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»,

Питання до обговорення:

- праця в умовах воєнного стану;

- використання санаторіїв ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», туроб’єктів, гуртожитків у безпечних регіонах для проживання і харчування тимчасово переміщених осіб, біженців;

-співпраця з міжнародними та європейськими профспілковими об’єднаннями, професійними спілками Європи, в питаннях надання допомоги потерпілим від війни.

Формат заходу - онлайн (Zoom)

Журналісти зможуть поставити запитання онлайн через ZOOM.

Акредитація представників ЗМІ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Акредитація триватиме до 12:00 4 квітня, для підтвердження необхідно вказати ім'я, прізвище, назву видання, після чого буде надано доступ до посилання на захід в Zoom.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Прес-центр Федерації профспілок України

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання