Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Спортивний рік розпочато

alt

Миколаївська обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, починаючи з 2007 року проводить змагання з більярду.

Гра в більярд - одна із стародавніх розваг людства поряд з шахами та шашками. Більярд в сучасному світі не просто розвага, а цікава гра та захоплюючий вид спорту.

Черговий, шістнадцятий турнір, відбувся 19 лютого ц.р. в більярдному клубі «Класик», в якому прийняли участь 16 гравців, що представляли 9 підприємств галузі: КП «Миколаївелектротранс», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», ТОВ «Центральний 1», КП ММР «Центр захисту тварин», КП «ДЄЗ «Океан», МКП «Миколаївводоканал», ЖКП ММР «Бриз», КП ГДМБ та департамент ЖКГ Миколаївської міської ради.

Учасників турніру привітали голова облорганізації профспілки Світлана Начинова та головний суддя турніру Віктор Тютюников, багаторазовий призер та переможець чемпіонатів з більярду. Звертаючись до гравців, Світлана Начинова підкреслила, що більярд – це більше ніж спорт і гра – це школа людського спілкування, активного відпочинку та культурного розвитку, та побажала учасникам гарної гри.

alt

Змагання проводилися в особистій першості. В результаті наполегливої боротьби призові місця розподілились наступним чином:

І місце зайняв Олександр Березницький (ОКП «Миколаївоблтеплоенерго), якому вдалося зберегти за собою пальму першості.

На ІІ місці – Василь Тельпіс (МКП «Миколаївводоканал»), який на одну сходинку покращив свій минулорічний результат.

ІІІ місце – Сергій Маліновський (МКП «Миколаївводоканал»), який є постійним учасником турніру та який за 16 років 10 разів займав призові місця.

alt

alt

На одному подиху пролетів час. Учасники турніру та уболівальники отримали задоволення від захоплюючої гри. Переможці турніру отримали від голови облорганізації профспілки Світлани Начинової кубки, грамоти, та грошові винагороди.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання