Миколаївська обласна рада
професійних спілок

У новий рік з новим Статутом ФПУ

alt

Міністерство юстиції України повідомило ФПУ щодо ухвалення ним рішення про державну реєстрацію змін до відомостей про Федерацію професійних спілок України, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

За рішенням Мінюсту, державну реєстрацію змін до Статуту ФПУ та у складі її керівних органів, прийнятих на підставі рішення VIII З’їзду ФПУ та Ради ФПУ від 25 травня 2021 року, проведено.

Копія Рішення додається

Нагадуємо, що Комісією Національної служби посередництва і примирення з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців на національному та галузевому рівнях 25 серпня 2021 року здійснено підтвердження репрезентативності Федерації професійних спілок України на національному рівні для участі у колективних переговорах з укладення Генеральної угоди, делегування ФПУ представників до Національної тристоронньої соціально-економічної ради, до органів управління фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування та інших тристоронніх органів соціального діалогу, а також участі у міжнародних заходах.

Лист НСПП додається

Прес-центр ФПУ

(За матеріалами сайту ФПУ www.fpsu.org.ua)

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< грудня 2021 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання