Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Обласна спартакіада працівників охорони здоров’я

alt

3-5 вересня п.р. Миколаївською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я та ФСТ «Спартак» на базі санаторно-курортного об’єднання «Очаків» була проведена обласна спартакіада серед працівників охорони здоров’я, в якій прийняло участь 24 команди та 225 учасників.

Змагання проводились з 6 видів спорту: дартсу, шахів, шашок, волейболу та перетягування канату.

На урочистому відкритті учасників спартакіади привітали заступник голови обласної ради профспілок Любов Онищенко, голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Євгенія Заяць та голова Миколаївського ФСТ «Спартак» Олександр Токаренко. Після підняття державного прапору України спортивні команди медпрацівників хлібом-сіллю зустрів народний ансамбль танцю «Золотий колос» центру культури і дозвілля Очаківської міськради.

alt

Кращі результати з усіх видів спорту показали команди колективів: Арбузинської ЦЛ, Баштанської БЛ та ЦПМСД, Новобугської БЛ, пологового будинку №1, обласного центру психічного здоров’я, міської лікарні №5.

alt

alt

Переможцями з видів спорту стали:

Дартсу: Арбузинська ЦЛ, Казанківська БЛ та ЦПМСД, міська лікарня №4, пологовий будинок №1, міська лікарня №5.

Шашок: Арбузинська ЦЛ, Первомайський міський ЦПМСД, обласний центр психічного здоров’я, міська стоматологічна поліклініка, обласна дитяча клінічна лікарня, міська лікарня №5.

Шахів: Арбузинська ЦЛ, Баштанська БЛ та ЦПМСД, Новобузька БЛ, Первомайський міський ЦПМСД, обласний центр психічного здоров’я та стоматологічна поліклініка №1, міська лікарня №5.

Настільного тенісу: Кривоозерська БЛ, пологовий будинок №1, обласний центр онкології, міська лікарня №5, ЦПМСД №7 та обласний фтизіопульмонологічний центр.

Волейболу: Баштанська БЛ та ЦПМСД, обласна клінічна лікарня, Новобузька БЛ.

Перетягування канату: Баштанська БЛ та ЦПМСД, Новобузька БЛ, обласна дитяча клінічна лікарня, міська лікарня №5, обласний центр психічного здоров’я.

Всі переможці нагороджені почесними грамотами, Кубками та медалями.

Під час змагань учасники спартакіади – від головного лікаря до водія та санітарки показали, як уміють підтримувати свої команди, вболівати за колег з інших лікувальних закладів, проявили згуртованість, організованість, дружбу та взаємовиручку. Спартакіада, як завжди, пройшла у спортивній та дружній атмосфері, єдина сім’я медиків завзято боролась за перемогу у кожному виді змагань, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемог. Цьому сприяла лагідна сонячна погода та Чорне море.

Кожен учасник та вболівальник отримав заряд бадьорості, гарного настрою та нові емоції. Саме ці завдання і ставили перед собою організатори спортивного свята. Сподіваємось зустрітися на черговій спартакіаді медичних працівників в 2023 році!

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання