Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Спартакіада до 30-ої річниці Незалежності України

alt

21-24 серпня ц.р. Миколаївська обласна профспілка працівників соціальної сфери спільно з Миколаївською міською громадською організацією ФСТ «Спартак» (Токаренко О.О.) провели ХIV спартакіаду працівників соціальної сфери (далі – Спартакіада), присвячену 30-ій річниці Незалежності України.

Біля 250 працівників установ соціальної сфери та члени їх сімей, які прибули на Спартакіаду з різних куточків Миколаївської області, були розміщені на території баз відпочинку в м.Очаків (Чорноморська коса).

В урочистому відкритті Спартакіади та нагородженні переможців взяли участь голова обласної профспілки Ольга Василюк, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Єльчієва та директор Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Ірина Чекарь.

Програма Спартакіади включала змагання з шашок, шахів та дартсу. В них взяли участь 7 команд.

alt

Переможцями змагань стали команди Степівського дитячого будинку-інтернату (шашки і дартс) та Центру надання соціальних послуг Новоодеської міської ради (шахи), які нагороджені пам’ятними кубками та грамотами. Команди та спортсмени, які вибороли другі та треті призові місця нагороджені медалями та грамотами. Відбулося також нагородження в окремих номінаціях.

alt

alt

У наступні три дні учасники мали можливість відпочити біля моря. З позитивним зарядом і гарним настроєм вони роз’їхалися по домівках.

Організатори Спартакіади висловлюють щиру вдячність за всебічну підтримку і особисту участь у заході директору департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксані Єльчієвій та керівникам і головам профспілкових організацій установ соціальної сфери, які організували поїздку для своїх колективів та особисто брали участь у змаганнях, активно підтримували учасників. Серед них: директор Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Чекарь Ірина Костянтинівна; начальник управління соціального захисту населення Первомайської райдержадміністрації Волошина Олена Анатоліївна; голови профспілкових організацій Савіна Наталя Василівна, Грінечко Наталя Василівна, Ластівка Євген Валерійович.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< липня 2022 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання