Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Медичні працівники Миколаївщини відзначили професійне свято

alt

17 червня п.р. в українському національному, академічному театрі драми та музичної комедії медична спільнота Миколаївщини відсвяткувала своє професійне свято.

Не зважаючи на осінню погоду та прохолодний дощ, святкова атмосфера театру надихала присутніх на справжнє свято. До початку урочистостей медики встигли поспілкувались між собою, обмінятись новинами та привітаннями.

alt

На сцені театру присутніх вітали голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім, голова постійної комісії з охорони здоров’я Миколаївської обласної ради Ірина Шабільянова, перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков, начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай, заступник начальника управління охорони здоров’я Миколаївської обласної ради Оксана Черненко, голова Миколаївської обласної ради профспілок Юрій Толмачов, голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Євгенія Заяць. Вони нагородили найкращих працівників галузі грамотами, подяками та дипломами, висловили щиру вдячність за їх наполегливу працю в умовах пандемії, відданість та любов до своєї професії. Присутні хвилиною мовчання згадали тих, хто стояв поруч в боротьбі з коронавірусом, але не дожив до сьогоднішнього свята.

alt

Свято закінчилось концертом від провідних артистів театру та балету. Дякуємо всім медичним працівникам від санітарки до головного лікаря за незламність духу, за віру в найкраще, за любов до людей!!!

Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, злагоди, достатку та благополуччя! Низький уклін і велика шана та вдячність за Вашу працю!

Обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання