Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з фінансових питань до завідувачки фінансового відділу-головного бухгалтера облпрофради

Кушнір Лілії Іванівни за тел. 068-865-82-31;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

Змагання зі спортивного туризму провели медичні працівники

alt

12-13 червня п.р. Миколаївською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я та ФСТ «Спартак» у Мар’їному Гаю була проведена відкрита першість ФОК «Медик» зі спортивного орієнтування та спортивного туризму серед працівників охорони здоров’я, присвячена Дню медичного працівника.

На урочистому відкритті учасників заходу привітали заступник голови обласної організації профспілки Смалько О.С. та головний лікар Первомайської ЦРЛ Готка В.В. Після підняття державного прапора України спортивні команди медпрацівників всі разом заспівали туристичну пісню під акомпонемент гитари «Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались».

Змагання проводились з 5 видів спорту: орієнтування на місцевості, смуга перешкод, техніка спортивного туризму, конкурсна програма та пейнтбол. В конкурсній програмі учасники змагань готували туристичне блюдо «Що можна приготувати на природі, крім м’яса» та оформлювали декоративно-прикладну композицію «Я люблю свою роботу».

Кращі результати зі спортивного туризму показали команди Новобузьської ЦРЛ, Первомайської ЦРЛ та Обласного центру психічного здоров’я.

alt

В змаганнях з пейнтболу перше місце посіла команда обласного центру психічного здоров’я, друге - Первомайська ЦРЛ і третє - міська лікарня №3.

З кожного виду спорту переможцям були вручені кубки, медалі та грамоти.

Переможцями з конкурсної програми «Що приготувати на природі, крім м’яса?» стали: Первомайська ЦРЛ та ЦПМСД, центр психічного здоров’я та Новобугська ЦРЛ. В конкурсі з оформлення декоративно-прикладної композиції «Я люблю свою роботу» стали: обласний центр онкології, Первомайська ЦРЛ та ЦПМСД та Новобугська ЦРЛ.

alt

Під час змагань учасники підтримувати свої команди, вболівали за колег з інших лікувальних закладів, проявили згуртованість, організованість, дружбу та взаємовиручку. Цьому сприяла затишна літня погода, духмяний аромат лісу та лагідна вода в річці Інгул.

Кожен учасник та вболівальник отримав заряд бадьорості, гарного настрою та нові емоції. Саме ці завдання і ставили перед собою організатори спортивного свята, сподіваючись відволікти медиків від коронавірусної пандемії та напруженої праці.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання