Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Засідання Президії Миколаївської облпрофради

alt

10 червня п.р. відбулося виїзне розширене засідання Президії обласної ради профспілок. Засідання Президії відкрив голова облпрофради Юрій Толмачов.

По першому питанню порядку денного «Досвід використання в Миколаївській області механізму колективного трудового спору у відстоюванні соціально-економічних прав працівників (на прикладі галузі охорони здоров’я)» виступила завідувач відділу з соціально-економічних питань облпрофради Анна Лисохмара.

В обговоренні питання взяли участь та виступили: голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Євгенія Заяць, начальник відділення Національної служби посередництва та примирення в Миколаївській області Оксана Євченко, голова обласної організації профспілки працівників державних установ Таміла Бугаєнко, голова обласної організації профспілки працівників культури Любов Назарова та інші.

Крім того на засіданні Президії голова обласної ради профспілок Юрій Толмачов та начальник відділення Національної служби посередництва та примирення в Миколаївській області Оксана Євченко підписали Угоду про співпрацю між Миколаївською обласною радою профспілок та відділенням Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області на наступний період.

alt

Президія також розглянула питання порядку денного: «Про бюджет Миколаївської облпрофради на 2021 рік», «Про склад представників профспілкової сторони у Миколаївській обласній тристоронній соціально-економічній раді» та інші.

Після обговорення всіх питань порядку денного Президія прийняла відповідні рішення.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання