Миколаївська обласна рада
професійних спілок

В рамках співпраці: проведено робочу зустріч фахівців облпрофради та відділення НСПП в Миколаївській області

alt

13 травня ц.р. у відділенні Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області (далі – відділення НСПП в Миколаївській області) відбулась робоча зустріч за участю начальника відділення НСПП в Миколаївській області О.Євченко, головного спеціаліста відділення В. Карасьової та завідувача відділу з соціально-економічних питань облпрофради, трудового арбітру НСПП А.Лисохмари.

Сторони обговорили перспективи спільної роботи на друге півріччя 2021 року, зокрема спільне надання правової допомоги сторонам колективно-трудових відносин з питань законодавства про працю, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та своєчасному їх вирішенню.

А.Лисохмара поінформувала, що відповідно плану роботи Миколаївської обласної ради профспілок на 2021 рік передбачено розгляд у ІІ кварталі Президією облпрофради питання: «Досвід використання в Миколаївській області механізму колективного трудового спору (конфлікту) у відстоюванні соціально-економічних прав працівників на прикладі галузі охорони здоров’я Миколаївщини».

Головний спеціаліст відділення В.Карасьова ознайомила присутніх про хід вирішення колективного трудового спору (конфлікту) між первинною профспілковою організацією працівників Кривоозерського професійного аграрного ліцею та адміністрацією Кривоозерського професійного аграрного ліцею.

В рамках Угоди про співпрацю між відділенням НСПП в Миколаївській області та Миколаївською обласною радою профспілок начальника відділення НСПП в Миколаївській області О.Євченко запрошено взяти участь у засіданні Президії облпрофради.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання