Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Профспілка ЖКГ відзначила професійне свято

alt

За рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в Миколаївській області заплановані урочистості до професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, які повинні були відбутися 16 березня ц.р. в Українському академічному театрі драми та музичної комедії, були скасовані. Але свято все одно відбулося. Впродовж робочого тижня з 15 по 18 березня ц.р. голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Світлана Начинова прийняла участь в урочистих зборах, які пройшли в трудових колективах галузі.

alt

На заходах 64 кращих працівника галузі за вагомий особистий внесок у справу забезпечення стабільної роботи об’єктів житлово-комунального господарства Миколаївської області, високий професіоналізм, багаторічну плідну працю були нагороджені Почесними грамотами Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради, Миколаївського міського голови, департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради, спільними грамотами начальника управління ЖКГ Миколаївської облдержадміністрації і голови Миколаївської облорганізації профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН та біля 50 профспілкових активістів галузі були нагороджені Почесною грамотою голови Миколаївської обласної організації профспілки з виплатою грошової винагороди.

alt

За активну роботу в Профспілці по захисту соціально-економічних інтересів трудящих в урочистій обстановці 9 головам профспілкових комітетів були вручені нагороди Центрального комітету галузевої профспілки: «Кращий профспілковий лідер 2020 року» та Почесні грамоти.

Голова Миколаївської облорганізації профспілки Світлана Начинова висловила слова вдячності працівникам галузі за відповідальну, високопрофесійну та самовіддану працю, за готовність в будь-яку хвилину прийти на допомогу, підкреслила, що від їх майстерності безпосередньо залежить соціальний добробут і настрій мешканців.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання