Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Актуально

До уваги членських організацій облпрофради!

Шановні спілчани!

З 3 квітня 2023 року апарат Миколаївської обласної ради профспілок працює в офісних приміщеннях Будинку спілок облпрофради.

При необхідності можна звертатися:

- з загальних питань до голови облпрофради

Онищенко Любові Миколаївни за тел. 050-175-57-66;

- з організаційних питань до завідувачки відділу з організаційних питань облпрофради

Євстаф’євої Наталії Петрівни за тел. 068-100-12-10;

- з фінансових питань до завідувачки фінансового відділу-головного бухгалтера облпрофради

Кушнір Лілії Іванівни за тел. 068-865-82-31;

- з питань трудового законодавства до завідувачки відділу з правової роботи

Чернової Олени Вікторівни за тел.096-043-73-84.

В галузі ЖКГ відбувся щорічний огляд-конкурс на кращу організацію інформаційної роботи в Профспілці

alt

Миколаївська обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення щорічно проводить галузевий огляд-конкурс на кращу організацію інформаційної роботи серед членських профорганізацій, основними завданнями якого є підвищення ефективності інформаційної роботи первинних профспілкових організацій по захисту прав та інтересів працівників завдяки прозорості роботи профкому, інформування про діяльність Профспілки на всіх рівнях.

Згідно плану основних заходів на 2020 рік цьогорічний конкурс облорганізація профспілки провела 27 листопада з дотриманням всіх карантинних та протиепідемічних норм.

Положення про проведення огляду-конкурсу та склад конкурсної комісії профспілки були затверджені постановою президії 13 листопада п.р.

alt

В конкурсі прийняли участь 10 членських профспілкових організацій: КП «ДЄЗ «Океан», КЖЕП ММР «Зоря», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», КП ГДМБ, ТОВ «Николаевдомсервис», ЖКП «Бриз», ТОВ «Ліски-М», управління ЖКГ ОДА, КП «Миколаївліфт», КП «ЖЕО» м. Южноукраїнськ.

alt

Конкурсною комісією в складі: голова комісії – С. Начинова, голова облорганізації профспілки та члени комісії: О. Ксьонженко, голова профкому КП «ДЄЗ «Океан», Г. Полторакіна, голова профкому КЖЕП ММР «Зоря» та І. Кошова, заввідділом облорганізації при підведенні підсумків враховувались не тільки форма, вид, доступність викладення інформації, але й творчий підхід в оформленні кутка та в подачі матеріалів. Актуальність представленої інформації згідно Положення була основним показником при визначенні переможців.

alt

Членами конкурсної комісії було підкреслено, що профспілкові кутки учасників огляду-конкурсу відповідали цілям та задачам, які ставились при його проведенні. На всіх кутках була розміщена інформація про закінчення звітно-виборної кампанії в галузі та про її результати, матеріали засідання президії облорганізації профспілки і профкомітетів та ін.

Конкурсна комісія рекомендувала Президії облорганізації на своєму засіданні затвердити переможців огляду-конкурсу на кращу організацію інформаційної роботи в Профспілці.

Згідно Положення первинні профспілкові організації, які визначені переможцями конкурсу, будуть нагороджені почесними грамотами голови обласної організації профспілки та грошовими винагородами.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання