Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Робоча зустріч у Миколаївському професійному ліцеї сфери послуг

alt

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки від 17.06.2020 № 814 «Про реорганізацію Миколаївського професійного ліцею сфери послуг», починаючи з червня п. р., здійснюються заходи щодо реорганізації Миколаївського професійного ліцею сфери послуг (далі - ліцей) шляхом приєднання до Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну». Створено комісію з припинення діяльності Миколаївського професійного ліцею сфери послуг.

Працівники ліцею майже стовідсотково є членами первинної профспілкової організації Миколаївського професійного ліцею сфери послуг.

24 липня п. р., з метою підтримки профспілкового комітету та надання необхідної правової допомоги, правовим інспектором праці відділу з правової роботи облпрофради - Ольгою Подимовою, було надано роз’яснення щодо додержання трудового законодавства при реорганізації ліцею.

Фахівцями облпрофради запропоновано у найближчий час провести зустріч з працівниками ліцею та роз’яснити їх трудові права та соціальні гарантії при реорганізації, порядок вивільнення та форми захисту при порушенні трудових прав працівників.

Голові первинної профспілкової організації ліцею - Ніні Краюшкіній були надані контактні телефони для звернення до фахівців облпрофради та до органів держконтролю за додержанням законодавства про працю.

Ситуація знаходиться під контролем облпрофради.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< серпня 2020 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання