Миколаївська обласна рада
професійних спілок

ХVІ обласна Спартакіада серед працівників закладів освіти Миколаївської області

alt

З метою розвитку та активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, організації активного відпочинку та дозвілля серед освітян,у м. Миколаєві, 18-19 вересня 2019 року, відбулася ХVІ обласна Спартакіада серед працівників освіти.

Збірні команди з районів і міст області, очолювані головами районних, міських організацій Профспілки, а це більше 500 працівників закладів освіти, під урочистий марш вишикувалися на міському стадіоні парку Перемога.

alt

Учасників Спартакіади вітали і побажали вдалих стартів та перемог директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Удовиченко О.О., голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Оборонько В.М., головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Гаєвська Н.Г.

Яскравими вокально-хореографічними номерами учасників змагань вітали юні вихованці зразково-хореографічної студії «Пірует» Миколаївського Будинку вчителя постановкою «На палубі» та піснею «Ода спорту».

alt

Учасники Спартакіади протягом двох днів змагалися з 4 видів спорту: міні-футболу, волейболу, настільного тенісу та шахів. Змагання з усіх видів спорту пройшли на високому спортивному та організаційному рівні, були цікавими та захоплюючими.

alt

alt

За підсумками змагань Спартакіади І загальнокомандне місце посіла команда м. Первомайська, ІІ місце виборола команда м. Миколаєва, ІІІ місце за командою Вітовського району.

alt

Учасники Спартакіади, які посіли переможні місця в усіх видах змагань, отримали грамоти, медалі, пам’ятні кубки, а переможці в загальнокомандному заліку ще й грошові винагороди (за І місце – 5000 гривень, за ІІ – 4000 гривень, за ІІІ – 3000 гривень).

Миколаївська обласна організація профспілки працівників освіти і науки

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання