Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Вручено свідоцтво про підтвердження репрезентативності обласній організації профспілки працівників споживчої кооперації України

alt

21 серпня п.р. відділенням Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області (далі - Відділення) проведено навчальний семінар для представників Cпілки споживчих товариств Миколаївської області (далі – Спілка). В семінарі взяли участь представники Спілки, представники Миколаївської обласної організації профспілки працівників споживчої кооперації України, представники Відділення.

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова правління Спілки І.Білоус, який зазначив, що триває співпраця Відділення зі Спілкою і наголосив на важливості співпраці, адже захист прав найманих працівників є нашим спільним завданням.

Начальник Відділення О.Євченко поінформувала присутніх про те, що Національна служба посередництва і примирення діє упродовж 20 років і одним із основних її завдань є вирішення колективних трудових спорів (конфліктів). Також О.Євченко зосередила увагу учасників на тому, що Законом України "Про соціальний діалог в Україні" передбачена процедура проходження та підтвердження репрезентативності, що здійснюється відповідно Національною службою посередництва та примирення та її відділеннями один раз на 5 років.

Так, у липні 2019 року процедуру підтвердження репрезентативності пройшла Миколаївська обласна організація профспілки працівників споживчої кооперації України. Відповідно до рішення начальника Відділення від 19 липня 2019 року Миколаївська обласна організація профспілки працівників споживчої кооперації України визнана такою, що підтвердила репрезентативність.

В ході навчального семінару начальником Відділення було вручено свідоцтво про підтвердження репрезентативності Миколаївській обласній організації профспілки працівників споживчої кооперації України.

Інформація про зазначений захід висвітлена на сторінках всеукраїнського тижневика "Споживчий ринок".

Юлія Запорожченко,

головний спеціаліст відділення НСПП в Миколаївській області

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання