Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Проведено засідання міської (м.Миколаєва) тимчасової комісії з питань погашення заборгованості

30 серпня п.р. відбулось чергове засідання міської (м.Миколаєва) тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, членом якої є заступник голови облпрофради Любов Онищенко. Засідання пройшло під головуванням директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергія Василенка.

Засідання комісії Сергій Василенко розпочав з інформації про стан погашення заборгованості із заробітної плати та виплати заробітної плати на підприємствах м.Миколаєва. Так, станом на 01.08.2019 своєчасно не виплачено заробітну плату на 10 економічно активних підприємствах міста на загальну суму 17,6 млн.грн. У порівнянні з даними на 01.07.2019 сума заборгованості значно скоротилась (у цілому на 55,8 млн.грн.) за рахунок виплат в рахунок погашення зарплатного боргу на ДП «Миколаївський суднобудівний завод» та ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». За оперативними даними, на 30.08.2019 загальна сума заборгованості із заробітної плати в м.Миколаєві та коло підприємств-боржників залишились тими ж, що і на початок місяця.

В рамках другого питання порядку денного комісії, було заслухано представників департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради та управління комунального майна Миколаївської міської ради стосовно ситуації з виплати заробітної плати на ЖКП «Південь» та перспектив погашення існуючого зарплатного боргу.

Також участь в роботі комісії взяли представники підприємств-боржників (ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», ДП «Миколаївський суднобудівний завод», ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», Кредитна спілка «Надія»), які надали інформацію про стан справ на своїх підприємствах та перспективи погашення заборгованості із заробітної плати.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання