Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Чергове засідання комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності у Миколаївському міському центрі зайнятості

alt

23 травня п.р. правовий інспектор праці відділу з правової роботи облпрофради Ольга Подимова взяла участь у роботі комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності у Миколаївському міському центрі зайнятості.

На комісії було розглянуто бізнес-план «Послуги з промивання системи опалення» Казарінова Романа (учасник бойових дій, який отримав інвалідність захищаючи Батьківщину). Роман Казарінов обґрунтував членам комісії рентабельність своїх бізнес-ідей та презентував план для ведення успішної самозайнятості.

Члени комісії розглянули доцільність виплати на відкриття підприємництва, перевірили всі необхідні документи та рекомендували виконуючому обов’язки директора Миколаївського МЦЗ надати вищевказаному безробітному одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Відділ з правової роботи облпрофради

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання