Зміцнення профорганізації – на порядку денному Пленуму облпрофорганізації працівників охорони здоров’я

alt

15 листопада п.р. відбувся Пленум обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, на якому розглядалося питання «Мотивація профспілкового членства, організаційне та фінансове зміцнення профспілки». З доповіддю виступила голова обласної організації Євгенія Заяць.

В роботі Пленуму прийняла участь голова обласної Ради профспілок Любов Онищенко.

alt

alt

Перед початком роботи Пленуму за багаторічну плідну працю на громадській засаді були вручені нагороди ФПУ «Профспілкова звитяга» лікарям: голові Кривоозерської районної організації Думіку І.С. і колишньому голові первинної профспілкової організації лікарні № 1 Замлинському М.І.

alt

За багаторічну співпрацю з обласною профорганізацією, розвиток та організацію спортивно-масової роботи серед працівників галузі знаком ФПУ «За розвиток соціального партнерства» був нагороджений Токаренко О.О.

alt

Учасники Пленуму у виступах підтримали необхідність посилення мотивації профспілкового членства, розповіли про роботу в нелегких умовах воєнного стану і про проблеми з оплатою праці.

Була прийнята постанова Пленуму щодо посилення профспілкової єдності, солідарності в діях та продовження роботи по захисту соціально-економічних інтересів працюючих, фінансового зміцнення профорганізації та збільшенню її чисельності.

Учасники Пленуму затвердили Інформацію про роботу обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я за період між Пленумами.

Обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я