Семінар для профактиву облорганізації профспілки працівників охорони здоров’я

alt

12 жовтня п.р. відбувся семінар для голів і скарбників профспілкових організацій профспілки працівників охорони здоров’я.

В роботі семінару прийняла участь голова обласної ради профспілок Любов Онищенко, яка розповіла про стан профспілкової роботи в області та про проблеми, які виникли під час війни.

alt

За багаторічну плідну працю у профспілці на громадській засаді знаком ФПУ «Профспілкова відзнака» була нагороджена голова профкому обласного центру психічного здоров’я Світлана Барсукова.

Голова обласної організації Євгенія Заяць розповіла про проект Державного Бюджету України на 2024 рік в частині охорони здоров’я, про стан виплати заробітної плати та вимоги профспілки до збільшення видатків, підняття заробітної плати та збільшення вартості пакетів НСЗУ та інше.

alt

Юрист Лідія Калінчева надала інформацію щодо змін до Законів, постанов, особливості роботи в період воєнного стану, відповіла на запитання стосовно відпусток, режиму робочого часу, роботи за сумісництвом, тощо.

Заступник голови Оксана Смалько розповіла про роботу з документами в профкомах, розгляд важливих питань на засіданнях профкому, вимоги до додержання статутних зобов’язань, активізацію дій профспілки, обов’язкову підготовку резерву на посади голови та скарбника та інше.

Бухгалтер Раїса Найдьонова провела окремо із скарбниками семінар з питань фінансової роботи в профкомі.

Для голів і скарбників були надані матеріали з профспілкової роботи.