ПРОФСПІЛКОВЕ НАВЧАННЯ

DSC_7_1.jpg

2 лютого п.р. відбувся черговий семінар-тренінг для профспілкового активу первинної профспілкової організації ПАТ «Миколаївська ТЕЦ». До початку навчального заходу голова первинної профспілкової організації Тамара Умінська організувала зустріч з працівниками структурних підрозділів, під час якої члени профорганізації мали можливість поспілкуватися з нею та завідувачем відділу з правової роботи облпрофради Надією Матвєєвою.

DSC_1_1.jpg

DSC_3_1.jpg 

DSC_2_1.jpg

Тренінгна тему: «Формування ефективних профспілкових команд. Ролі в команді» проводиться Надією Матвєєвою для профспілкових активістів не вперше і завжди проходить цікаво та корисно. 

DSC_4_1.jpg

DSC_6_1.jpg

Профспілкове навчання в ПАТ «Миколаївська ТЕЦ» пройшло в теплій та дружній атмосфері.  Учасники тренінгу пройшли тестування, завдяки якому змогли визначити свої сильні та слабкі сторони та усвідомити свою роль в ефективній команді. На тренінгу розвивали навички формування успішної команди та побудови успішної взаємодії в ній, уміння погоджувати свої дії з іншими членами команди та уміння бачити спільну ціль та визначати конкретні кроки для її досягнення. Розвивали навички якісного спілкування в команді та при вирішенні конфліктів, а також розуміння ролі лідера в досягненні результату та підвищення мотивації до командної роботи.

DSC_5_1.jpg

Після завершення семінару одноголосно було прийнято рішення і надалі проводити аналогічні навчальні заходи та працювати над формуванням ефективної команди.