ЛЕКЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

img_006.jpg

Миколаївська облпрофрада, приділяючи особливу увагу роботі з молоддю, в цьому році продовжила співпрацю з навчальними закладами області.

18 лютого п.р. для студентів ІІІ курсу Чорноморського державного університету імені Петра Могили заступником голови облпрофради Любов’ю Онищенко  прочитано лекцію на тему: «Державне і договірне регулювання оплати праці». Навчальний захід було проведено на запрошення та за участю Оксани Валецької – кандидата юридичних наук, доцента кафедри історії та теорії держави і права ЧДУ ім. Петра Могили.

 

На лекції студенти юридичного факультету ознайомилися з основними законами та нормативно-правовими актами, які регулюють питання оплати праці, та на прикладах з практики спеціалістів облпрофради дізналися про порядок формування заробітної плати та вирішення проблемних питань з оплати праці на підприємствах, в установах та організаціях, різних форм власності. 

img_022.jpg

Лекції та навчальні семінари для молоді області проводяться спеціалістами облпрофради не вперше. В минулому році Надією Матвєєвою, завідувачем відділу з правової роботи облпрофради, для студентів ІІІ курсу Чорноморського державного університету імені Петра Могили та учнів 9 класів Миколаївської гімназії № 3 було прочитано лекцію з презентаційними матеріалами на тему: «Правовий статус профспілок», а для учнів Миколаївського професійного ліцею сфери послуг проведено тренінг на тему: «Самомотивація як інструмент підвищення особистої ефективності».