Відбулось позачергове засідання президії Миколаївської обласної ради профспілок

30 червня п.р. під головуванням голови обласної ради профспілок Юрія Толмачова відбулось позачергове засідання президії облпрофради. На засіданні президії були розглянутінаступні питання: 

- про засідання Президії ФПУ та засідання Ради ФПУ;

- про прийняття первинної профспілкової організації ПП «Вікторія 8» до складу Миколаївської обласної ради профспілок;

- про прийняття первинної профспілкової організації ПрАТ «Санта Україна» до складу Миколаївської обласної ради профспілок;

- про прийняття первинної профспілкової організації Миколаївського професійного ліцею сфери послуг до складу Миколаївської обласної ради профспілок;

- про обласний конкурс на кращий колективний договір серед підприємств, установ та організацій Миколаївської області;

- про проведення VIII міжгалузевої спартакіади профспілок Миколаївської області.

Голова облпрофради проінформував членів президії про рішення президії та Ради ФПУ, що відбулися 24-25 червня п.р.

По результатах роботи президія обласної ради профспілок постановила: прийняти до складу Миколаївської обласної ради профспілок первинну профспілкову організаціюприватного підприємства «Вікторія 8», первинну профспілкову організаціюПрАТ «Санта Україна», первинну профспілкову організаціюМиколаївського професійного ліцею сфери послуг.

Також було вирішено, що обласними галузевими профспілковими організаціями буде проведена необхідна організаційна робота, щодо активної участі членських профспілкових організацій в обласному конкурсі на кращий колективний договір в 2015 році, а  VIII міжгалузева спартакіада профспілок Миколаївської області відбудеться у вересні поточного року на базі ФОК в м. Миколаєві за участю усіх галузевих профспілок області.