День облпрофради на ДП “Миколаївський бронетанковий завод”

8 июня 003 1

8 червня п.р. проведено День облпрофради «Трудове законодавство в запитаннях та відповідях» на ДП “Миколаївський бронетанковий завод”, на якому головним спеціалістом з правових питань облпрофради — Надією Матвєєвою були висвітлені актуальні питання та нововведення діючого законодавства про відпустки.

Відкрила захід та виступила зі вступним словом голова профспілкового комітету ДП “Миколаївський бронетанковий завод” - Олена Швець.

8 июня 003 2

Під час проведення Дня облпрофради відбулося активне обговорення актуальних та проблемних питань з порядку надання щорічної основної та додаткових відпусток, поділу щорічної відпустки на частини, надання відпустки без збереження заробітної плати. Також, було обговорено ситуацію з відпустками на ДП “Миколаївський бронетанковий завод” та дотриманням законодавства про відпустки керівництвом підприємства.

Для використання в подальшій практичній роботі голові профкому було надано методичні матеріали, які були розроблені спеціалістами облпрофради, а саме: “Відпустка у запитаннях та відповідях”, “Актуальні питання колдоговірної кампанії — 2015” та ін.

          У цілому, всі присутні змогли отримати кваліфіковану консультаційну та практичну допомогу у вирішені питань, пов`язаних з наданням відпусток.

                                                                                    

                                                                                                 Головний спеціаліст з

                                                                                   правової роботи облпрофради

                                                                                   Н.Є. Матвєєва