Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Колективно - договірна робота

Спільне звернення голови облдержадміністрації, голови обласної ради профспілок та голови обласної організації роботодавців до керівників підприємств, установ, організацій та голів профкомів про своєчасність укладання нових колдоговорів

 

З метою активізації колдоговірної кампанії-2016 підписано спільне звернення голови облдержадміністрації, голови обласної ради профспілок та голови обласної організації роботодавців «Промисловці та підприємці Миколаївщини» до керівників підприємств, установ, організацій та голів профкомів про своєчасність укладання нових або продовження дії чинних колективних договорів із внесенням необхідних змін та доповнень.

 

Документи:
Скачать файл (Спільне звернення.doc)Спільне звернення.doc358 Kb

Зміни у порядку нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір

    У зв’язку із значним зменшенням доходної частини бюджету ФПУ, Організаційним комітетом з проведення Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір було запропоновано, а Президією ФПУ прийнято рішення про тимчасове призупинення у 2015 році діїпершого абзацу пункту 4.3 та першого абзацу пункту 4.4 Положення. Таким чином передбачається вилучення нагороди знаком ФПУ «За кращу колективно-договірну роботу» та виплати грошової винагороди профкомам первинних профспілкових організацій-переможців конкурсу. Для первинних профспілкових організацій підприємств-переможців конкурсу у 2015 році передбачено заохочувальний приз – Диплом переможця конкурсу.

Обговорення проекту Генеральної угоди на 2015-2017рр

Відповідно до рішення Спільного представницького органу від 08.12.2014 року №18-1 «Про ініціювання колективних переговорів з укладання Генеральної угоди на новий строк» здійснюється обговорення проекту Генеральної угоди. Членським організаціям пропонуємо долучитися до обговорення, при наявності конкретних пропозицій, просимо надсилати на електронну адреси облпрофради ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Проект Генеральної угоди додається.

Про стан укладання та виконання колективних договорів на підприємствах, в установах, організаціях області, що перебувають у сфері впливу профспілок, за 2013 рік

Аналіз статистичних звітів галузевих обласних та первинних профорганізацій про укладання та виконання колективних договорів за 2013 рік свідчить про те, що у Миколаївській області укладено 2210 колективних договори, що становить 97,2% від загальної кількості первинних профорганізацій.

Детальніше...

ПОЛОЖЕННЯ про обласний конкурс на кращий колективний договір серед підприємств, установ та організацій Миколаївської області

.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання