Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Працівники галузі ЖКГ відзначили своє професійне свято

alt

Щорічно в третю неділю березня відзначається професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Напередодні професійного свята з 6 по 11 березня ц.р. голова Миколаївської облорганізації профспілки Світлана Начинова спільно з керівництвом департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради прийняла участь в урочистих зборах на 23 підприємствах галузі. За бездоганну, сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення результативної і стабільної роботи на доручених ділянках та з нагоди професійного свята 38 кращих працівників галузі отримали Почесні грамоти від голови облорганізації профспілки з грошовими винагородами.

alt

11 березня ц.р. в Українському академічному театрі драми та музичної комедії відбулися урочистості до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, організатором яких була Миколаївська обласна галузева профспілка.

Привітати з професійним святом та подякувати працівникам галузі за їх нелегку, але таку необхідну мешканцям міста працю, прийшли Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, начальник управління ЖКГ Миколаївської облдержадміністрації Євген Гладков, голови райдержадміністрацій м. Миколаєва. У своїх привітаннях запрошені на свято неодноразово підкреслювали, що від професіоналізму та відданості справі працівників галузі залежить повноцінне життя наших співгромадян.

alt

В урочистій обстановці біля 90 працівників галузі за вагомі досягнення у праці були нагороджені Почесними грамотами та подячними листами Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївської обласної ради, Миколаївського міського голови, районних державних адміністрацій м. Миколаєва.

5 працівників житлово-комунальної галузі м. Миколаєва та області були нагороджені заохочувальною відзнакою Миколаївської обласної державної адміністрації «Святий Миколай Чудотворець», яка в цьому році вручалась представникам саме цієї галузі вперше.

За активну роботу з захисту соціально-економічних інтересів трудящих 9 профспілкових активістів були відзначені профспілковими нагородами ЦК галузевої профспілки України та Миколаївською облорганізацію профспілки, які в урочистій обстановці були вручені головою галузевої профспілки Світланою Начиновою.

Для нагороджених та запрошених артисти Українського академічного театру драми та музичної комедії подарували святковий концерт.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< квітня 2020 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання