Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Звітує профорганізація профспілки працівників торгівлі

12 листопада п.р. відбулась VІ звітно-виборна конференція обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг. В роботі конференції взяли участь: голова Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Тетяна Ясько, заступник голови обласної ради профспілок Любов Онищенко та ін. Відкрила конференцію та виступила зі звітною доповіддю «Про роботу обласного комітету Миколаївської обласної організації профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг за період роботи з 4 грудня 2014 року по 12 листопада 2019 року та завдання на наступний період» голова обласної організації профспілки Валентина Полеха.

В своїй доповіді вона відзначила, що у звітному періоді обласний комітет профспілки проводив системну роботу щодо захисту соціально-економічних і трудових прав працівників галузі, вирішенню питань надання правової та юридичної допомоги первинним організаціям і членам профспілки, організації навчання профспілкових кадрів і активу. Вживалися заходи щодо подальшого удосконалення соціального діалогу, приділялася увага вдосконаленню колдоговірних відносин, особливо з питань заробітної плати, охорони праці, соціальних гарантій, контролю за дотриманням роботодавцями трудового законодавства.

В обговоренні звітної доповіді взяли участь: Олександра Слинько - голова первинної профспілкової організації комунального виробничого підприємства з організації харчування в навчальних закладах, Олена Іванченко – голова профкому ТОВ «Лакомка», Людмила Клепко – голова первинної профспілкової організації учнів Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного бізнесу, Валентина Бондар - голова первинної профспілкової організації ПрАТ «Спортек».

На конференції також виступили: голова Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Тетяна Ясько та заступник голови обласної ради профспілок Любов Онищенко.

Делегати конференції одноголосно визнали роботу обкому профспілки за звітний період задовільною.

На конференції було затверджено звіт ревізійної комісії обласної організації профспілки та обрано керівні органи обласної профспілки. Конференція затвердила пріоритетні завдання обкому профспілки, профспілкових комітетів на наступний період. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні постанови.

Делегати звітно-виборної конференції одноголосно обрали головою обласної організації профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Валентину Полеху.

Миколаївська обласна рада профспілок щиро вітає

Полеху Валентину Степанівну

з обранням на посаду голови обласної організації

Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг

та бажає доброго здоров’я, успіхів у праці, нових здобутків!

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання