Миколаївська обласна рада
професійних спілок

ХХІ Всеукраїнська спартакіада держслужбовців

alt

На цілий тиждень місто Ужгород перетворилось на спортивну столицю державної служби України. Впродовж тижня за звання найкращих у п’яти видах спорту боролись державні службовці з 20 областей України. І ось нарешті 28 вересня було визначено кращих з кращих під час урочистого закриття ХХІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Урочисте підведення підсумків та нагородження переможців у черговий раз довело, що державні службовці не лише професійно виконують свої професійні обов’язки, але власним прикладом виступають за активне та цікаве життя.

За результатами змагань переможцями ХХІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців стала команда державних службовців Хмельницької області, яка посіла І місце у загальнокомандному заліку, ІІ місце – виборола команда Львівської області, а ІІІ місце – команда Миколаївської області. Проте, в кожному виді спорту були свої фаворити та переможці. Так у шахах сильнішими стали Миколаївські державні службовці.

alt

alt

Переможців урочисто привітав Голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук. Голова Профспілки відзначив дипломами та кубками команди, що посіли І, ІІ, ІІІ місця, а також Подяками Голови кращих спортсменів турніру.

alt

Попри результати, всі учасники проявили не лише спортивний характер, але і вміння працювати в команді. А найголовніше всі повернулись до дому з позитивними враженнями, емоціями, і звичайно, з новими друзями з усієї України.

Професійна спілка працівників державних установ України вітає переможців та учасників змагань! До зустрічі у наступному році!

До привітань приєднується Миколаївська обласна організація профспілки державних установ та обласна рада профспілок.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання