Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Пленум обласної ради профспілки працівників соціальної сфери

alt

23 травня п.р. в приміщенні Миколаївської обласної ради профспілок відбувся V пленум Миколаївської обласної ради профспілки працівників соціальної сфери. В роботі Пленуму взяли участь члени обласної ради профспілки, начальник відділення НСПП в Миколаївській області Оксана Євченко, заступник голови Миколаївської облпрофради Любов Онищенко, голови первинних профспілкових організацій.

На засіданні були розглянуті питання роботи президії обласної організації профспілки за 2018 рік, про підсумки ревізії фінансово-господарської діяльності у 2018 році, про затвердження бюджету на 2019 рік, про проведення звітно-виборних зборів в первинних профспілкових організаціях та інші.

alt

Голова обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Ольга Василюк, звітуючи перед присутніми про роботу президії Миколаївської обласної ради профспілки працівників соціальної сфери за 2018 рік, наголосила що своїми пріоритетними завданнями профспілка вважає створення умов для продуктивної зайнятості працівників, підвищення реального рівня доходів, створення ефективних стимулів до праці, надання допомоги у вирішенні соціально-економічних проблем трудових колективів. Саме тому президія обласної ради профспілки активно співпрацює з органами виконавчої влади, члени президії регулярно приймають участь у зустрічах з керівниками різних рівнів, використовують різноманітні форми співпраці, які спрямовані на попередження порушень відносно прав працюючих в соціальній сфері.

Заступник головиоблпрофради Любов Онищенко, підкреслила, що обласна організація профспілки працівників соціальної сфери зарекомендувала себе як активна членська організація обласної ради профспілок, яка проводить власні заходи та бере участь в заходах облпрофради, направлених на захист соціально-економічних прав, розвиток фізичної культури та задоволення духовних потреб членів профспілки. Вона вручила Подяку обласної ради профспілок голові профспілки Ользі Василюк за активну участь в обласному фотоконкурсі «Наша праця – добробут України!» та Почесну грамоту первинній профспілковій організації Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства (голова Марина Коваленко) за третє місце в обласному конкурсі на кращий колективний договір.

alt

У виступі начальника відділення НСПП в Миколаївській області Оксани Євченко поінформовано присутніх та проаналізовано хід виконання Угоди про співпрацю між Відділенням та обласною профспілкою працівників соціальної сфери.

alt

Під час проведення заходу укладено нову Угоду про співпрацю між відділенням Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області та Миколаївською обласною профспілкою працівників соціальної сфери на 2019 – 2023 роки, в рамках якої сторони планують продовжити правороз’яснювальну роботу у колективах соціальної сфери.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання