Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Галузева профспілка затвердила план роботи на 2019 рік

DSCN3131_1.jpg

20 грудня п.р. в Миколаївській облорганізації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення відбулось заключне в цьому році розширене засідання президії.

Згідно порядку денного було розглянуто низку питань, серед яких: затвердження Плану основних заходів галузевої Профспілки на 2019 рік; про зміни та доповнення до Галузевої Угоди; обговорення проекту Положення про первинну профспілкову організацію; підведення підсумків галузевих оглядів-конкурсів на кращий профспілковий куток, санітарно-побутове приміщення та ін.

Голова облорганізації профспілки С.О. Начинова підвела підсумки роботи обласної галузевої профспілки в 2018 році та окреслила основні напрями роботи на майбутній рік, пріоритетами яких є консолідація зусиль Профспілки по захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки і недопущення їх звуження. Було підкреслено, що за ініціативою облорганізації профспілки двічі в поточному році були внесені зміни та доповнення до Галузевої Угоди в частині оплати праці, що дозволило підвищити заробітну плату на підприємствах житлово-комунального господарства, які входять до складу облорганізації профспілки.

Після обговорення по всіх питаннях порядку денного були прийняті відповідні постанови.

Наприкінці засідання голова облорганізації профспілки Світлана Начинова висловила подяку профспілковому активу галузі за плідну роботу та привітала всіх присутніх з наступаючими Новорічними і Різдвяними святами.

Також з найкращими побажаннями в Новому році профактив галузі прийшли привітати Дід Мороз і Снігуронька. Дитячі творчі колективи подарували присутнім святковий концерт.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання