Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Громадський університет правових знань продовжує роботу

IMG_1555.jpg

7 грудня 2018 року, в рамках Угоди про співпрацю між облпрофрадою та відділенням НСПП в Миколаївській області, було проведено чергове заняття Громадського університету правових знань на тему: «Профілактика та корекція «емоційного вигорання» профспілкових лідерів». Учасниками заняття стали представники обласних галузевих профорганізацій: охорони здоров’я, освіти та науки, держустанов, соціальної сфери, АПК, торгівлі, а також начальник відділення НСПП в Херсонській області та його заступник.

Засідання Громадського університету розпочалось вступним словом голови Миколаївської обласної ради профспілок Юрія Толмачова, який зазначив, що практика проведення подібних занять триває вже 10 років і не втрачає своєї актуальності та популярності.

На початку заняття начальник відділення НСПП в Миколаївській області Оксана Євченко, вручила Валентині Полехі, голові обпрофорганізації, Свідоцтво про визнання Миколаївської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників та підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг такою, що підтвердила репрезентативність та має право брати участь у переговорах з укладання територіальних угод та делегувати представників до органів соціального діалогу.

З нагоди 20-ї річниці з дня утворення НСПП урочисто було вручено Подяку НСПП головному спеціалісту відділу з питань правової роботи облпрофради Ользі Подимовій за вагомий внесок у розвиток правової культури серед учасників соціально-трудових відносин.

Також Оксана Євченко звернулась до учасників заняття з проханням висловлювати пропозиції до плану роботи Громадського університету на 2019 рік, пропонувати цікаві та актуальні теми семінарів.

IMG_1568.jpg

 Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, психології, менеджменту освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ірина Хозраткулова провела заняття у формі тренінгу на тему «Профілактика та корекція «емоційного вигорання» профспілкових лідерів». Присутні дізналися що таке емоційне вигорання, які в нього є симптоми, а також отримали поради, які допоможуть уникнути емоційного вигорання.

Учасники заняття пройшли декілька цікавих тренінгів, а також мали змогу задавати питання та отримати вичерпні відповіді. Крім того всім було запропоновано самостійно провести тест для діагностики синдрому вигорання «Професійне (емоційне) вигорання» Н. Водоп’янової, який був розроблений на основі трьохфакторної моделі К. Маслач та С. Джексон. Слід зазначити, що серед учасників Громадського університету був розповсюджений буклет з теми заняття.

Відділ облпрофради

з соціально-економічних питань

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання